BEREIKBAARHEID

Wegens de aanhoudende coronacrisis spoort de organisatie iedereen aan om zoveel mogelijk met eigen vervoer naar de locatie te komen en zo het OV te ontlasten.

Adres: Nely Gambonplein 1, 2761EH, Zevenhuizen

AUTO

De Willem-Alexander Baan is makkelijk met de auto te bereiken. Ter plekke wijzen vrijwilligers u naar een ruime parkeerplaats gelegen schuin tegenover de ingang van het terrein.

Vanaf de A12 neemt u afslag Zevenhuizen (afrit 9). Volg de N219 richting Zevenhuizen. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Zuidplasweg. Neem vervolgens op de volgende rotonde de 3e afslag. Volg deze weg tot de T-kruising. Aan de linkerkant vindt u nu het eerste parkeerterrein. Voor het tweede parkeerterrein gaat u bij de T-kruising rechtsaf de Slingerkade op en volgt u deze voor anderhalve kilometer. Het tweede parkeerterrein bevindt zich nu aan uw rechterzijde.

Vanaf de A20 neemt u afslag Nieuwerkerk aan de IJssel (afrit 17). Volg de N219 richting Zevenhuizen. Neem vervolgens op de tweede rotonde de 3e afslag. Volg deze weg tot de T-kruising. Aan de linkerkant vindt u nu het eerste parkeerterrein. Voor het tweede parkeerterrein gaat u bij de T-kruising rechtsaf de Slingerkade op en volgt u deze voor anderhalve kilometer. Het tweede parkeerterrein bevindt zich nu aan uw rechterzijde.

Foto: Susanne Ottenheym

OV

Treinstations Rotterdam-Alexander, Zoetermeer en Waddinxveen liggen alle drie op een circa 25 minuten fietsen van de Willem-Alexander Baan. Op Rotterdam-Alexander en Zoetermeer is een beperkt aantal OV fietsen beschikbaar. Buiten de spits is het toegestaan om een fiets mee te nemen in de trein.

Metrohalte Nesselande ligt op circa 15 minuten fietsen van de Willem-Alexander Baan. In de metro van Rotterdam is het toegestaan om buiten de spits fietsen mee te nemen.

FIETSVERHUUR TER PLEKKE

Op dit moment is hier nog geen zekerheid over. Info volgt.