FACILITEITEN

Hoe het terrein er tijdens het wedstrijdweekend precies uit ziet, is zeer afhankelijk van de op dat moment geldende COVID-19 maatregelen en daardoor op dit moment nog niet bekend. In de weken voor de wedstrijd zal dit steeds duidelijker worden en zal deze pagina worden geüpdatet. Bezoek ook onze COVID-19 pagina voor alle berichtgeving betreffende de doorgang van de Northwave Regatta in tijden van COVID-19.

FACILITEITEN OP HET TERREIN

In de laatste weken voor de wedstrijd verwachten we duidelijkheid te kunnen scheppen over zaken als sanitair, catering en fietsverhuur. Ook zal hier een plattegrond van het terrein inclusief looproutes geplaatst worden. De maatregelen die tijdens het wedstrijdweekend van kracht zijn worden op deze pagina medegedeeld.

PARKEREN

De wedstrijd beschikt over een ruime parkeerplaats waar u gratis kan parkeren. Deze parkeerplaats vindt u schuin tegenover de ingang van het terrein. Vrijwilligers ter plekke wijzen u de weg. Na het parkeren steekt u de weg over en kan u via de Atlantabrug het terrein betreden.