DE FINALE VAN HET DEVELOPMENT KLASSEMENT OP DE NORTHWAVE REGATTA

Op 29 & 30 juni vindt de derde editie van de Northwave Regatta plaats op de Willem-Alexander baan in Zevenhuizen. Sinds 2022 heeft de Northwave Regatta, zijn naam dankend aan zijn hoofdsponsor, een tal van roeiers kunnen faciliteren, zowel op als om de baan. Het NK groot voor junioren en senioren, het eerstejaars- en development klassement zijn allen al verroeid op deze nationale wedstrijd. Dit jaar belooft er een spannende ontknoping plaats te vinden op de Northwave Regatta; de finale van het Development 4- en 2x klassement!

Op de zaterdag van de Northwave Regatta wordt besloten wie zichzelf winnaar van het Development klassement mag noemen. Dit begint met een spannende afvalraces van 500 meter sprints. De beste ploegen zullen zich hierbij kwalificeren voor de finale, waarin nog één maal twee kilometer gevaren zal worden en de laatste punten in het klassement verdeeld worden.

Naast het Development klassement wordt er een variatie van beginner-, gevorderde(B)-, en elite-velden uitgeschreven. We nodigen alle eerstejaars en ouderejaars wedstrijdroeiers uit om deel te nemen aan één of meerdere races, en nodig je vrienden en familie uit om je toe te komen juichen. Het belooft weer een spektakel te worden!

Heb je vragen over de wedstrijd of de uitgeschreven velden? Neem gerust contact op met de wedstrijdorganisatie. Tot op de Willem-Alexander baan!