VOLG DE WEDSTRIJD

Doet je broer, zus, nicht, neef, zoon, dochter, vriend of vriendin mee aan de wedstrijd? Kom ze op de Willem-Alexander Baan aanmoedigen, of volg de race vanaf thuis. Check hieronder alle mogelijkheden!

TER PLEKKE

De organisatie voorziet het terrein van een ruim aantal zitplaatsen en loungeplekken die toegankelijk zijn voor iedereen, of je nu op de wedstrijd komt roeien of de roeiers komt aanmoedigen. Wil je graag de volledige 2000m van de wedstrijd kunnen zien? Het hele weekend biedt de organisatie een ruime hoeveelheid fietsen aan die gehuurd kunnen worden, zodat je vanaf de kant mee kan fietsen met de races.

TIME-TEAM

Op Time-Team worden de tussentijden en uitslagen van elke race gepubliceerd. Zo kan je dus vanaf je bank ook live de races volgen!

LIVESTREAM

Beelden van alle races worden tijdens het weekend van de wedstrijd live uitgezonden. Deze livestream wordt verzorgd de Live Video Commissie. De beelden zijn ook na de wedstrijd terug te bekijken. De link voor de livestream zal wanneer bekend hier worden weergegeven.

SOCIALS

Tijdens het wedstrijdweekend worden jullie via onze social media kanalen regelmatig op de hoogte gebracht van de gebeurtenissen op de Willem-Alexander Baan. Volg ons ook al in de aanloop naar de wedstrijd op Facebook en Instagram voor updates over de wedstrijd en leuke acties.

FOTOGALERIJ & AFTERMOVIE

PixCie Asopos en ViCie Asopos, respectievelijk de foto- en videocommissie van Asopos de Vliet, zijn tijdens het gehele weekend op de Willem-Alexander Baan om de mooiste momenten vast te leggen op de gevoelige plaat. Na de wedstrijd worden al deze leuke foto’s en de aftermovie gepubliceerd en kan je ze vinden via een link op onze website. Zit er beeldmateriaal bij dat je niet zo leuk vindt? Meld het ons.

Ook worden de foto's van de wedstrijd direct te koop aangeboden! U kunt een enkele foto of een setje foto's naar keuze laten afdrukken in klein (10x15) of A3 (29,7x42) formaat. Hiervoor kunt u terecht bij de fotostand naast de merchandise waarna u foto in het secretariaat wordt afgedrukt. U kunt hier middels pinbetaling afrekenen.