VOLG DE WEDSTRIJD

Doet je broer, zus, nicht, neef, zoon, dochter, vriend of vriendin mee aan de wedstrijd? Dan wil je hen natuurlijk op de voet kunnen volgen. Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van de op dat moment geldende COVID-19 maatregelen.

TER PLEKKE

De organisatie voorziet het terrein van een (beperkt) aantal vaste zitplaatsen als de situatie op dat moment toelaat het terrein open te zetten voor publiek. Wordt er geen publiek toegelaten of zijn er geen plekken meer beschikbaar? Wees niet getreurd, er zijn maar liefst vier mogelijkheden om de wedstrijd vanaf thuis te volgen.

TIME-TEAM & SOCIALS

De eerste mogelijkheid is via de website van Time-Team. Hier worden de tussentijden en uitslagen van elke race gepubliceerd. Zo kan je dus makkelijk vanaf je bank live de races volgen.

Tijdens het wedstrijdweekend worden jullie via onze social media kanalen regelmatig op de hoogte gebracht van de gebeurtenissen op de Willem-Alexander Baan. Volg ons ook al in de aanloop naar de wedstrijd op Facebook en Instagram voor leuke updates en acties.

FOTOGALERIJ & LIVESTREAM

PixCie Asopos, de fotocommissie van Asopos de Vliet, is tijdens het wedstrijdweekend op de Willem-Alexander Baan om de mooiste momenten vast te leggen op de gevoelige plaat. Foto’s kan je hier en op de PixCie Asopos Facebook vinden. Dus, taggen maar! Zit er een foto bij die je niet zo leuk vindt? Meld het ons.

Volg de wedstrijd live met beeld en geluid via deze link. Zo lijkt het net of je er echt bij bent!